категории

Етикети: МАША ЗА КОСА

МАША ЗА КОСА BAMBA SURFCARE 800 MAGIC WAVE PRO

 • 99.00лв.
 • Тя включва система за автоматично изключване, която деактивира автоматичната маша  след 30 минути бездействие, като по този начин избягва прекомерното нагряване на продукта и удължава полезния му живот.
  Гаранция: 24 месеца
  • Производител: Cecotec
  • Модел: 520268
  • Наличност: Наличен

  Цилиндърът за къдрене е покрит с кератин и арганово масло, което се прехвърля върху косата по време на употреба, поддържа косата здрава и блестяща.
  XL цилиндър - за формоване два пъти по-бързо при едно преминаване. Благодарение на по-дългата повърхност, машата за къдрене  може да навие повече коса и да къдри  по-близо до корена за един път.
  Вертикален захватпозволява много по-спокойна стойка и се създават симетрични къдрици по цялата коса. Захващането на автоматичната маша прави по-лесна и по-безопасна употребата, премествайки фиксиращата точка от нагревателния елемент. Благодарение на вертикалното положение на цилиндъра косата се увива около нея, за да се постигне равномерно оформяне на професионални къдрици. Освен това опциите за конфигуриране ви помагат да имате пълен контрол на температурата за много по-трайни, дефинирани и хидратирани къдрици.
  Pro Ionizer, включващи йонизираща функция, прави косата по-ярка и хидратирана, а къдриците издържат по-дълго. Отрицателните йони помагат да се направи косата свободна и много по-ярка.
  Автоматичната маша за коса Cecotec има функция за памет, която ви позволява да запишете точните настройки, които сте използвали в предишната си сесия, така че  да не се притеснявате да използвате продукта така, че  да получавате професионални къдрици ден след ден бързо и лесно.
  Трипосочната система за къдрене ви позволява да създавате къдрици в посока към лицето, наопаки или да превключвате посоката, за да създадете веднага по-естествен и ефектен вид.
  Регулируемата температура между 150º - 210 ºC, в 4 предварително определени позиции, позволява тя да е подходяща за всички типове коса и позволява да се създават различни стилове, като пръстени, маркирани вълни или плажни вълни.
  Автоматичната маша за коса Cecotec е проектирана за равномерно и бързо загряване на цилиндъра, като е готова за употреба само за 30 секунди, така че можете да започнете да създавате своя външен вид без дълго чакане.
  Кабелът е 3m и със система 360º, за да не се ограничава движението, когато го използвате, той включва и здрав пръстен, за да го закачите, докато не използвате машата.
  Тя включва система за автоматично изключване, която деактивира автоматичната маша  след 30 минути бездействие, като по този начин избягва прекомерното нагряване на продукта и удължава полезния му живот.
  Гаранция: 24 месеца

  Напишете мнение

  Забележка: HTML не се потдържа!
      Лош           Добър