категории

Етикети: подложки

ПРОТЕКТОР ЗА ГАЗОВ КОТЛОН NOSTIC 1BBB489

 • 13.00лв.
  • Производител: NoStik
  • Модел: 524695
  • Наличност: 3

  NoStik BBB 489 е практичен и функционален продукт, предназначен да предпази вашия котлон от замърсявания и износване. Тези протектори са специално разработени за газови котлони и осигуряват удобство и защита при готвене.

  Комплектът съдържа 4 броя протектори с размери 27х27 сантиметра. Те са подходящи за котлони със среден или голям размер и осигуряват покритие върху печката, което предпазва от петна, изгаряне и надрасквания.

  Тези предпазни протектори са подходящи за многократна двустранна употреба, което означава, че може да ги използвате от двете страни, когато едната страна се износи или замърси. Това гарантира дългия живот и употреба на продукта.

  Протекторите за котлони издържат температури до 260 градуса, което ги прави безопасни за използване при готвене на различни ястия. Те предотвратяват проникването на течности и замърсявания, което улеснява почистването след употреба и поддържа вашия котлон в добро състояние.

  Цветът на протекторите е сив, който допринася за естетичния вид на вашия котлон и се съчетава лесно с различни кухненски дизайни.

  С комплекта предпазни протектори за газови котлони NoStik BBB 489 вие ще се наслаждавате на по-лесно готвене и почистване, като същевременно ще запазите вашия котлон в чисто и добро състояние за дълго време.

  - За многократна употреба и от двете страни
  - Поддържайте газовия си котлон чист, без повече упорито търкане
  - Изрязване по размер
  - Термоустойчиви: до 260°C
  - Лесни за почистване
  - Подходящи за съдомиялна

  Напишете мнение

  Забележка: HTML не се потдържа!
      Лош           Добър